מצרכים

1 כרישה גדולה חתוכה לפרוסות

1/4 בצל חתוך לרצועות

2 קישואים חתוכים לרצועות דקות

1 כוס אגוזי קשיו (שהושרו במים 6 שעות)

1 כוס מים

1/2 שן שום

4 כפות קמח שקדים

הוראות הכנה

מאדים את הבצל והכרישה בסיר עם 2כפות מים שהם מתרככים מעט.

מוספים את הקישואים לכמה דקות נוספות של אידוי.

טוחנים בבלנדר את הקשיו, המים והשום עד לקבלת מרקם כמו של יוגורט.

מעברים את הבלילה לקערה , מוספים בצל, הכרישה, הקישוא והקמח , מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה,

מעברים את התערובת לתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ-40 דקות עד להשחמה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן