מצרכים
כוס שיבולת שועל עבה/דקה
כוס אגוזי לוז או כל אגוז אחר
15 תמרים מג'הול רכים
2 כפות ממרח שקדים/טחינה (טחינה משתלטת על הטעם)
2 כפות קקאו/ אבקת
הוראות הכנה
לטחון במעבד מזון את שיבולת השועל והאגוזים כשטחון דק כמו קמח להוסיף את שאר המרכיבים ולעבד עד שנוצרת עיסה. אם הרכיבים לא מתאחדים לעיסה אפשר להוסיף עוד תמרים/ממרח שקדים לשטח על נייר אפייה בתבנית קטנה לחתוך לקוביות לצפות בקוקוס/קקאו/אבקת חרובים. לשמור במקרר

