מצרכים 3 כפות טחינה גולמית 1 כף מייפל/סילאן/דבש הוראות הכנה לערבב יחד עד למרקם סמיך שאפשר ליצור ממנו כדורים טיפים
מצרכים כוס שמן קוקוס חצי כוס סילאן כוס קקאו. הוראות הכנה מערבבים טוב מעבירים לתבנית ומשטחים או שמים בתבנית סיליקון
מצרכים כוס שמן קוקוס חצי כוס סילאן כוס קקאו. הוראות הכנה מערבבים טוב מעבירים לתבנית ומשטחים או שמים בתבנית סיליקון
מצרכים כוס שמן קוקוס חצי כוס סילאן כוס קקאו. הוראות הכנה מערבבים טוב מעבירים לתבנית ומשטחים או שמים בתבנית סיליקון
מצרכים כוס שיבולת שועל עבה/דקה כוס אגוזי לוז או כל אגוז אחר 15 תמרים מג’הול רכים 2 כפות ממרח שקדים/טחינה
מצרכים 2 כוסות מיקס אגוזים (מלך/פקאן/ברזיל) 20 תמרים אפשר להוסיף 1/4 אגוז קוקוס טרי 1 כף תמצית וניל אורגנית
מצרכים 2 כוסות מיקס אגוזים (מלך/פקאן/ברזיל) 20 תמרים אפשר להוסיף 1/4 אגוז קוקוס טרי 1 כף תמצית וניל אורגנית
מצרכים 4 בננות בשלות ביותר 1/2 כוס סילאן 1 כפית אבקת אפיה (ללא אלומיניום) 1 כפית סודה לשתייה (ללא
מצרכים כוסות קמח טף / כוסמין / שבולת שועל / שיפון 2 בננות בשלות מעוכות במזלג חצי כוס מייפל טבעי
מצרכים רבע צרור פטרוזיליה כוס בורגול דק (מומלץ להחליף בקינואה) רבע צרור כוסברה רבע צרור נענע 3 בצלים ירוקים 3
מצרכים 1 כוס עדשים ירוקות 1/4 הבצל קצוץ 4 גבעולי כוסברה 1/4 כפית כמון 1/4 כפית פפריקה 1/2 לימון סחוט
מצרכים 3 כוסות גרגרי חומוס מונבטים 1 בצל 4 שיני שום 1 חבילה פטרוזיליה 1 חבילה כוסברה 3 כפות טחינה
מצרכים 1-בטטה מלח,פלפלדפי אורזחלב צמחי הוראות הכנה לבשל/לאדות בטטה אחת גדולה. לחמם תנור ל180 מעלות. למעוך את הבטטה לפירה ולהוסיף
מצרכים 1 כרישה גדולה חתוכה לפרוסות 1/4 בצל חתוך לרצועות 2 קישואים חתוכים לרצועות דקות 1 כוס אגוזי קשיו (שהושרו
מצרכים 1 כרישה גדולה חתוכה לפרוסות 1/4 בצל חתוך לרצועות 2 קישואים חתוכים לרצועות דקות 1 כוס אגוזי קשיו (שהושרו
מצרכים 1 כוס קינואה (מושרית שעתיים) 2 כוסות מים רותחים פטרוזיליה, כוסברה עגבניות שרי 1/2 לימון סחות בצל סגול קצת
מצרכים 1 1/2 כוסות קוקוס טחון (ועוד קצת לציפוי הכדורים) 1 כוס שקדים טחונים 4 כפות שמן קוקוס 4 כפות
רכיבים: 1 ק”ג עדשים ירוקות או כתומות מונבטות 1/4 בצל 2 גזרים מגוררים דק 1/4 שן שום 2 כפות עגבניות